domingo, 23 de diciembre de 2012

Felices y Espumosas Fiestas!


Un año más, a lo tonto a lo tonto, resulta que llegan estas fechas y gracias a regalos y compras de última hora, la despensa se ha llenado de una completa selección navideña de la cual pienso ir dando cuenta en los próximos días. Desde luego las Winter beer o Jul Ol son normalmente cervezas de sabores intensos que no suelen dejar indiferente y sobretodo de preciosas etiquetas que, afortunadamente, no colecciono pues son como para volverse loco. Lo dicho, qué paséis unas buenas Fiestas rodeados de las personas queridas y siempre con una buena birra en el vaso!!!!

10 comentarios:

  1. ¡Bon nadal amic! Que ho passes molt bé amb familia i amics, i que el pròxim any siga com a mínim igual de bo que aquest, quant a birra i a tots els nivells!! Una forta abraçada!

    P.D. M'he quedat babejant amb la St. Peters... Guarda-la quan te la pimples... jajaja!! En ma vida l'havia vista!! L'altre dia pensava que et referies a la Winter... ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si vols que alguna d'elles estiga a la QTL només ho has de dir... Ampolla guardada i porta xapes i andròmines que he de buidar el baül... ja ja ja!!!!! i per supost: Bon Nadal igualment a tots vosaltres!!!

      Eliminar
    2. Sobre la QTL ho deixe al teu gust. No et negaré que siguent anglesa i de nadal no em fa goig eixa St. Peters però com tu vulgues! Atent demà a la meva rèplica d'aquest mateix post ja que si veus alguna que et pique la curiositat te la duc per a la QTL igualment!!! Bon nadal!!

      Eliminar
    3. Estaré atent... ja ja ja... ja tinc feta una preselecció per a dijous...

      Eliminar
  2. ¿LA JUHLE MUHLE ES LA QUE TE LLEVÉ YO? ¿O HAS COMPRADO OTRA?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La tuya hijo, la tuya... que caerá estas Navidades... Uno de esos grandes regalos!!! de mi PAPA NOEL particular!

      Eliminar
  3. JAJAJA, A VER SI VA A CADUCAR, JAJAJAJA, YA TIENE UN AÑITO DE GUARDA, JEJEJE. ESO SI, ME GUSTÓ MUCHÍIIIIIISIMO, ESPEREMOS QUE NO PIERDA EL LÚPULO POR EL TIEMPO.
    UNA PREGUNTITA ¿ESA ES LA QUE LLEVABA LA CHAPA CON LETRAS Y UNA VACA DIBUJADA?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Yes... chapa que me falta... cae antes de fin de año... no temas!!!!

      Eliminar
  4. Bon Nadal Txema! Et desitjo molt bones festes en família :-). Tot i que amb aquesta bona selecció pocs dubtes tinc que passaràs uns bons dies! La Hornbeer hauré de mirar de trobar-la. Salut!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igualment company!! I espero veure't el 2 ó 3 al Freiburg si estàs per aquí... a veure com tens les dates... Una abraçada!!!

      Eliminar